Pau Esteve i el Nou Merlí amb màgia, actors i titelles.

Pau Esteve i el Nou Merlí s’estrena a Benimaclet el diumenge 28 de desembre al Teatre Lluerna. Poetes Anònims 1, baix (darrere del col·legi públic Pare Català). Plànol.

En el món del màgic Merlí viurem les aventures i desventures del petit Artur amb el brúfol Arquímedes i la bruixa Morgana.

Pau Esteve i el Nou Merlí compta amb el magnífic equip artístic format per: Xusa Arrufat, Magicmazo i Miguel Ribera. A les titelles: Josep Palanca.

En aquesta ocasió fa de director Pau Esteve i el Nou Merlí renaix quan es compleixen 19 anys de l’estrena a València a la sala Escalante. Les titelles han tornat a prendre vida de nou a les mans de Josep Palanca que les ha construït. Ara tindrem l’oportunitat d’apropar-nos a un món màgic totes les persones que no tinguérem ocasió de vore aquest espectacle en aquells anys. Una obra que ja va tindre un gran èxit en el seu i que ha estat millorada. Esperem que vos agrade i la nova màgia ho faça passar tan bé o millor que en la seua etapa anterior. Amb aquesta intenció l’hem pensat, treballat i assajat.

És una producció de magiaen3d@gmail.com Telèfons 676692411 – 625723425

pau-esteve-i-el-nou-merli