Horabaixa Teatre vídeosHorabaixa Teatre.

Resum de diverses
actuacions.

Recull de vídeos de diverses actuacions.

Per Francesc Alfonso

Horabaixa Teatre en 1994 era una companyia jove. D’Internet no n’havíem sentit parlar i les nostres fantasies amb ordinadors interconnectats no podia anar molt més enllà del que havíem vist a les pel·lícules. La tecnologia però, en la vida no sabem ja si dir-li ‘moderna’, ens persegueix. Presentar-vos aquest recull de fragments d’obres que hem interpretat al llarg dels anys ens fa mirar enrere, no ja des del punt de vista personal o professional, també des de l’òptica tècnica.
Tenim un informàtic prou pesat que no para de donar-nos la vara; “cal registrar horabaixa.com”, “hem de contractar un servidor d’Internet”, “cal adaptar la web ‘a responsive’ ja”.
– Respon… què?
– Sí, que ha de vores bé en les tabletes i els mòbils. Tan senzill que és parlar i com ens compliquem la vida!

Doncs això, ara les ‘webs responsives’ tenen una facilitat impressionant per ‘incrustar’ vídeos de Youtube. Casi res!, ja no necessitem engegar el magnetoscopi (digueu-li vídeo si sou més moderns) per viatjar en el temps i veuren’s als escenaris amb uns anys menys.

Y és que el vídeo també ens va perseguir i ens va seduir a la gent del grup Horabaixa Teatre. Cal aclarir que totes aquestes coses tecnològiques solen aparèixer a sota del braç de grans amics molt avançats al seu temps i s’encarreguen de modernitzar-nos a la millor de les intencions del món.

I per l’atzar de la suma de totes aquestes coses boniques i els esforços de tanta bona gent podem ara obrir-vos el teló de l’escenari virtual de la companyia Horabaixa Teatre. Ara podreu tornar a gaudir amb nosaltres de tants bons moments tantes voltes com vulgau. I per als més joves, us donem l’oportunitat de coneixer a Horabaixa Teatre, quan nosaltres també erem joves.

I com sembla que hi ha coses que no canviaran mai, feu una pausa [II] a la vostra vida i doneu-li al PLAY [ ►]
Esperem que us agrade 🙂

Horabaixa Teatre

Més vídeos nostres en aquesta secció
_____________________________
I ací teniu més vídeos de Francesc Alfonso